Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
2
Alternator Questions / Problem with computer, help
« Last post by BrianOwell on July 24, 2017, 05:51:47 PM »
Hi to all!. I some time ago changed my computer and installed operating system, and i have some issues that i wanted to fix, but i don't know how. I used ubuntu, but i've set up windows 8 and i think that there are some issues with firewall. I can't use apache port because it's also not working and some ports are not working with other computers from the internet. Perhaps, it is an issue with cisco, but I don't know for 100%. What do you think?
3
Alternator Questions / ??? ?????????? ? ??????????? ? ?????
« Last post by Richardcor on July 23, 2017, 02:41:05 AM »
?????? ??????? ??????????? ?????? ??????????? ? ???????????
 
?????? ? ??????????? ???????????
4
Alternator Questions / DENSO Altermators
« Last post by jlwmaster@aol.com on July 22, 2017, 10:10:21 AM »
Those very  small  DENSO alternators.    (  about 4" OD  by about 6" long ).....are they available
 in 6V  as well as 12V ?

Jack Worstell     jlwmaster@aol.com
5
Alternator Questions / cs130 starts and stops
« Last post by Richardbuh on July 14, 2017, 07:54:12 AM »
I will connect it with a computer and see, hoped you guys would know...

The ignition is there, but it lasts for 1-2 seconds and then shuts down...

Start stop function? Thats a terrible idea for a car xD
6
Funny Videos / How to post a video to this board
« Last post by Richardbuh on July 14, 2017, 03:35:56 AM »
Funny though how you all complain about him and then go out of your way to watch and video tape him???? You know you love it....
7
Alternator Questions / 6v CS 121
« Last post by jlwmaster@aol.com on July 13, 2017, 10:19:58 PM »
Are there 6v regulators avaiable for CS 121 alternators ?   Alternately....how can a CS 121 be made to run at 6V ( 7.2v) ?

Jack Worstell      jlwmaster@aol.com


8
Alternator Questions / strange charging issue
« Last post by dadams2169 on July 10, 2017, 12:34:14 AM »
strange charging issue after i swapped out a 12si and put in a cs144. 12si was unable to keep up at idle with fan and lights etc running. new would work but life was too short. cs 144 is in it now, i put used one in with plans to rebuild it after getting mounting squared away. started and it was 13.8 idling and as loads turned on it never dropped more than .2. took for road test and noticed once i was up to cruise speed the darn thing had dropped into high 12s. well gonna rebuild anyway. when i stopped to turn around and come back i noticed 13.8 again. once again as rpm came up it voltage fell. Am i missing something? ive always seen the problem reversed. what part inside would cause this issue? or external for that matter. any help or info would be greatly appreciated.
9
Alternator Questions / ?????? ???????? -????
« Last post by almazgrwrase on July 05, 2017, 12:22:11 PM »
?? ?????????? ?????????????? ??????? ?????????? ?????, ???, ?????????, ?????????, ???? ? ?????? ? ??????????? ?? ?????  ?? ????????? ??????????? ?? ?????? ??????????, ??? ???????? ??? ? ??????????. ????? ????????????? ??????? ????????? ???????? ??????, ? ????? ????????? ??????? ?????????? ??????????.
 

http://almazgrupp.ru/otoplenie-doma/tag/kanalizatsiya.html
http://almazgrupp.ru/otoplenie/tag/montazh-sistem-otopleniya.html
 
???????? ??????? ??????? -????
???????? ????
 
????????????? ?????? ????
???????? ??????????? -????
???????? ?????
10
Alternator Questions / MCATURBO for you
« Last post by Lonnietrutt on July 03, 2017, 11:26:43 PM »
Information about MCA at:
http://linlit.com
 
Please let me know if you have any questions...
Thanks
Pages: [1] 2 3 ... 10